Jedne z najpyszniejszych targów w ostatnim czasie, dobyły się w miniony weekend w Poznaniu na Międzynarodowych Targach Poznańskich „Smaki Regionów”.
Reprezentacje Wielkopolskich Banków Żywności na zaproszenie Urzędu Marszałkowskiego Województwa Wielkopolskiego, stoczyły bitwę kulinarną na Mobilnych Kuchniach Warsztatowych.
Nasze zmagania wzmocniła ekipa zaprzyjaźnionego Arche Hotel Piła, gdzie wspólnymi siłami zaserwowaliśmy gulasz z produktów, które znajdziemy w domowej lodówce i kulki chlebowe z czerstwego pieczywa.
 
Wszystkie potrawy rozeszły się w mgnieniu oka, a zapachy wszystkich dań wypełniały całą halę.
Bardzo dziękujemy Szefowi Kuchni Arche Hotel Piła za wzmocnienie naszej drużyny oraz Urzędowi Marszałkowskiemu Województwa Wielkopolskiego za zaproszenie.
Więcej zdjęć w galerii poniżej.
 


Przepisy