Sobota była bardzo ważnym dniem dla najmłodszych mieszkańców Miasto Piła, bo właśnie tego dnia otwarto największy plac zabaw dla dzieci w naszym mieście.

My przy tej okazji na podstawie przepisów Szefa Kuchni Arche Hotel Piła przyrządziliśmy dania z chleba. Ci co byli i spróbowali chlebowych przysmaków, zapewne wiedzą już jak nie marnować pieczywa.

Na słodko dla dzieci polecamy TOSTY francuskie, które podajemy z owocami sezonowymi oraz cukrem pudrem lub miodem.
Dla bardziej wytrwałych i lubiących wyzwania, polecamy PULPECIKI chlebowe z serem. A dla zapracowanych PUDDING warzywno-grzybowy, szybki i prosty przepis na obiad lub kolację.
Receptariusze oczywiście są dostępne tutaj
Regulamin warsztatów dostępny pod linkiem
___________________
„Organizacja warsztatów edukacyjnych” będącego elementem projektu pn. „Miasto Piła z nową energią!”
Projekt finansowany jest ze środków Norweskiego Mechanizmu Finansowego 2014-2021